logo
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

П’яний пацієнт у Червонограді побив фельдшерку «швидкої»: жінка у лікарні

12-02-2020 13:102883

П’яний пацієнт у Червонограді побив фельдшерку «швидкої»: жінка у лікарні
Фото: ілюстративне

У Червонограді 45-річний п’яний чоловік вчора ввечері, 11 лютого, напав на бригаду швидкої медичної допомоги, яка приїхала до нього на виклик.

Про це повідомляє «ЕхоЧГ».

За інформацією Червоноградського відділу поліції, бригада «швидкої» о 22:00 прибула на виклик на вул. Стуса.

Медики, які прибули на виклик кажуть, що у чоловіка була травма голови. Коли йому запропонували пройти в машину «швидкої», це викликало у нього сильну агресію. Пацієнт накинувся спочатку на водія авто, а потім вдарив в обличчя 37-річну фельдшерку.

У результаті фельдшерку довелось госпіталізувати у відділенні нейрохірургії. У неї діагностовано «забійні рани обличчя, закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку».

Коли на виклик медиків приїхали правоохоронці, чоловік продовжував поводитись агресивно. До нападника довелось застосовувати силу, аби доправити в медзаклад на освідування. За даними поліції, нападник раніше не судимий.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, нападника затримали. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею «умисне легке тілесне ушкодження». Червоноградцю загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів або громадські роботи терміном до двохсот годин, або до одного року виправних робіт. 

Leopolis.news