Арахамія вибачився за заяву про воду для Криму

http://leopolis.news/post/16024/arahamiya-vybachyvsya-za-zayavu-pro-vodu-dlya-krymu

12/02/2020

Про йдеться у його пості у Facebook

«Окремо хочу принести вибачення громадянам України, переселенцям, кримчанам, яких могли образити мої слова, навіть попри те, що вони були вирвані з загального контексту і насправді були трактовкою припущень, озвучених не мною», – написав він.

Арахамія звернув увагу, що ідея про відновлення постачання води на півострів в обмін на виведення російських військ з Донбасу не його, вона прозвучала в питанні ведучого телеканалу «Прямий». А він ж лише відповів на нього і висловив свою власну думку, а не позицію своєї партії.

«Питання було сформульовано так, ніби альтернативних варіантів не існує, і я відповів, що вважатиму це достатнім компромісом. І тричі повторив, що це моя особиста позиція…

Сьогодні, коли я не в прямому ефірі, я скажу, що за таким нібито простим питанням, як вода, стоїть серйозний юридичний і дипломатичний зміст. І на нього не можна відповісти за 30 секунд на ток-шоу. І нехай це буде для мене наукою на майбутнє

Я дуже люблю Крим, і ми ніколи не допустимо будь-яких форм легалізації незаконної анексії наших територій. Крим був, є і буде частиною України», – запевнив Арахамія.

Він запевнив, що в його фракції ніколи не порушувалось питання про відновлення водопостачання до Криму. А позиція політсили була і залишається незмінною –Крим є незаконно анексованою частиною України, відновлення суверенітету над якою «ми будемо добиватися всіма законними способами».

Нагадаємо, що голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія в ефірі телеканалу «Прямий» сказав, що погодився би пустити воду в анексований Крим в обмін на поступки з боку президента РФ Володимира Путіна щодо Донбасу.

Leopolis.news