logo
28/03
27/03
2 ...

Після розголосу у ЗМІ золочівські освітяни розірвали угоду з тендерною змовницею

13-02-2020 10:051601

Після розголосу у ЗМІ золочівські освітяни розірвали угоду з тендерною змовницею
Фото: ілюстративне

За інформацією сайту Prozorro, 10 лютого відділ освіти Золочівської РДА розірвав договір із приватною підприємницею Тетяною Легоцькою на постачання продуктів харчування на 193 тис. грн.

 Про це повідомляють «Наші гроші. Львів», які перші повідомили про те, що угоду освітяни уклали з підприємницю, яку оштрафував Антимонопольний комітет.

 

У публікації журналісти повідомили, що підприємницю внесли до «чорного списку» Антимонопольного комітету. Це означає, що Тетяна Легоцька порушила Закон «Про захист економічної конкуренції» і протягом наступних трьох років не може перемогти у відкритих торгів.

Тетяну Легоцьку оштрафували ще в серпні 2019 року за змову на торгах з іншою приватною підприємницею Анною Лабунською. Тепер у документах Легоцька вказала, що не була оштрафована за подібні порушення. Отож переможець торгів вніс у документи неправдиві відомості. Тендерний комітет повинен був перевірити такі факти й одразу дискваліфікувати таких учасників торгів.

«Наші гроші. Львів» 10 лютого опублікували матеріал, де зазначили, що укладати договір з цією Тетяною Легоцькою було незаконно. Того ж дня відділ освіти вирішив розірвати договір. Причиною зазначена «взаємна згода сторін».

Також відділ освіти Золочівської РДА підписав угоду з чоловіком Тетяни Легоцької – Ігорем Легоцьким, на закупівлю хлібобулочних виробів на 544 тис. грн. Ігор Легоцький змагався із технічним учасником Ігорем Кармазиним, який не завантажив потрібних документів. Договір уклали 5 лютого і він досі є чинним.

Leopolis.news