Після розголосу у ЗМІ золочівські освітяни розірвали угоду з тендерною змовницею

http://leopolis.news/post/16033/pislya-rozgolosu-u-zmi-zolochivski-osvityany-rozirvaly-ugodu-z-tendernoyu-zmovnyceyu

13/02/2020

 Про це повідомляють «Наші гроші. Львів», які перші повідомили про те, що угоду освітяни уклали з підприємницю, яку оштрафував Антимонопольний комітет.

 

У публікації журналісти повідомили, що підприємницю внесли до «чорного списку» Антимонопольного комітету. Це означає, що Тетяна Легоцька порушила Закон «Про захист економічної конкуренції» і протягом наступних трьох років не може перемогти у відкритих торгів.

Тетяну Легоцьку оштрафували ще в серпні 2019 року за змову на торгах з іншою приватною підприємницею Анною Лабунською. Тепер у документах Легоцька вказала, що не була оштрафована за подібні порушення. Отож переможець торгів вніс у документи неправдиві відомості. Тендерний комітет повинен був перевірити такі факти й одразу дискваліфікувати таких учасників торгів.

«Наші гроші. Львів» 10 лютого опублікували матеріал, де зазначили, що укладати договір з цією Тетяною Легоцькою було незаконно. Того ж дня відділ освіти вирішив розірвати договір. Причиною зазначена «взаємна згода сторін».

Також відділ освіти Золочівської РДА підписав угоду з чоловіком Тетяни Легоцької – Ігорем Легоцьким, на закупівлю хлібобулочних виробів на 544 тис. грн. Ігор Легоцький змагався із технічним учасником Ігорем Кармазиним, який не завантажив потрібних документів. Договір уклали 5 лютого і він досі є чинним.

Leopolis.news