Галичанка прийме у Львові київський клуб «ТНУ ДЮСШ 21»

http://leopolis.news/post/16061/galychanka-pryyme-u-lvovi-kyvskyy-klub-tnu-dyussh-21

13/02/2020

 

Про це повідомляє пресслужба «Галичанки».

Матчі проходитимуть у спорткомплексі ЛНУ ім. І. Франка (вул. М.Черемшини, 31).

 Початок ігор: 14 лютого (п’ятниця) о 17:00, 15 лютого (субота) – об 11:00. Вхід – вільний.

А вже за тиждень, 21-22 лютого, «галичанки» знов-таки у Львові зустрінуться й з найголовнішим конкурентом за «золото» Суперліги – ужгородськими «Карпатами». Цими іграми завершиться перший етап Суперліги.

На другому етапі (з 6 березня по 25 квітня)   команди розподіляться на дві групи (А та Б) за результатами ігор попереднього етапу. До групи «А» потраплять команди, що зайняли 1-3 місця після першого етапу. До групи «Б» – команди, що зайняли 4-6 місця після першого етапу. У групі «А» та «Б» ігри проходитимуть турами (3 тури) по дві гри в турі, на майданчику кожної з команд зі збереженням очок, набраних на першому етапі. Тобто на цьому етапі кожна з команд зіграє ще по 6 ігор.

Якщо після завершення усіх 26-ти ігор (перший + другий етап) різниця в очках між командами, що зайняли 1-е та 2-е місця становитиме 5 очок та менше, то для визначення чемпіона України між цими двома командами проведуть серію ігор до двох перемог за системою «плей-офф».

Для визначення бронзового призера чемпіонату України між командами, що зайняли 3-є та 4-е місця після завершення 26 ігор, проведуть серію ігор до двох перемог по системі «плей-офф».

Leopolis.news