logo
28/03
27/03
26/03
2 ...

Керівника відділу Держпродспоживслужби Львівщини затримали на хабарі (ФОТО)

13-02-2020 16:521878

  Керівника відділу Держпродспоживслужби Львівщини затримали на хабарі (ФОТО)

У четвер, 13 лютого 2020 року, під процесуальним керівництвом Прокуратури Львівської області «на гарячому» затримано начальника відділу управління ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області, який отримав хабара.

 

 

Як інформує пресслужба Прокуратури Львівської області, 10 тис. грн неправомірної вигоди посадовець вимагав та, зрештою, отримав від підприємця за складання та видачу акта перевірки суб’єкта господарської діяльності без зазначення порушень чинного законодавства.

Протиправні дії службовця зафіксували на вулиці поблизу ринку «Добробут» у Львові.

Фігуранту інкримінували ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

На даний час встановлюється причетність до злочину інших осіб, а також тривають обшуки у службових приміщеннях відомства.

Вказане правопорушення карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.

Спільно із слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові за оперативного супроводу працівників Управління стратегічних розслідувань ГУ НП у Львівській області.

Leopolis.news