logo
15/04
2 ...

Від сьогодні перекривають прохід з вул. Валової до пл. Соборної

17-02-2020 08:242818

Від сьогодні перекривають прохід з вул. Валової до пл. Соборної
Фото: ЛМР

З понеділка, 17 лютого, у зв’язку з ремонтними роботами буде повністю перекрито прохід через підземний та наземний переходи з вул. Валової до пл. Соборної.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

«На цій ділянці проводять роботи з капітального ремонту території між вул. Винниченка та оборонним муром ансамблю монастиря Бернардинів (церква св. Андрія). У зв’язку з ремонтними роботами буде встановлено огородження будівельного майданчика, і з 17 лютого прохід через підземний та наземний переходи з вул. Валової до пл. Соборної буде повністю перекрито», – повідомили в управлінні охорони історичного середовища ЛМР.

Нагадаємо, у Львові планують провести капітальний ремонт території між вул. В. Винниченка й оборонним муром ансамблю Бернардинів та облаштувати тут новий громадський простір. Проєктом передбачено: влаштування нових підпірних стінок з лавками та сходів у підземний перехід і сходів у північно-східній частині площі з пандусами, влаштування покриття з тротуарної гранітної плитки та фонтану в існуючій залізобетонній чаші; насадження дерев, клумб; встановлення дерев'яних лав уздовж стін оборонного муру; влаштування містка через фонтан та зовнішнього освітлення.

Leopolis.news