logo
23/04
22/04
2 ...

Старосамбірщина реалізує два міжнародні проекти

16-02-2020 14:191291

Старосамбірщина реалізує два міжнародні проекти
Фото: ілюстративне

На території Старосамбірського району реалізують два важливі міжнародні проекти.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news

Зокрема, Добромильська міська рада реалізує проект «Природа без кордонів – збереження спільної природної спадщини в громадах Добромиль (Україна) та Загуж (Польща)», а Нижанковицька селищна рада на своїй території впроваджує спільну ідею «Пантера – Транспорт у районі Перемишля та Нижанковичі за спадщину співпраці».

Як наголосила голова районної ради Тетяна Терлецька, важливо, що Львівська обласна рада підтримала ці два проекти, які реалізуються на теренах Старосамбірщини.

Таким чином, обласна рада передбачила співфінансування цих проектів у межах заходів Регіональної програми з міжнародного і транскордонного співробітництва, європейської інтеграції на 2020 рік.

Невдовзі Добромильській міській раді буде спрямовано субвенцію з бюджету області в сумі 5 950 000 гривень, а Нижанковицькій селищній раді – 8 840 000 гривень на впровадження своїх проектів.

Нагадаємо, що ці два проекти на Старосамбірщині реалізовуються за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news