logo
18/04
17/04
2 ...

Стали відомі імена рибалок, яких ФСБ затримала в Азовському морі

16-02-2020 14:532147

Стали відомі імена рибалок, яких ФСБ затримала в Азовському морі
Фото: Українська правда

Імена рибалок, яких було затримано прикордонним управлінням ФСБ РФ по Криму в Азовському морі 15 лютого, оприлюднив нардеп від «Слуги народу» Павло Мельник.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, інформує УП.

«За інформацією, отриманою мною від мешканців Приморського району, українські рибалки, яких було затримано в Азовському морі - це ймовірно: Сергій Гога, Олексій Іванов, Василь Тюркеджи та Максим Тєрєхов», – написав він. 

За словами Мельника, усі затримані є мешканцями с. Райнівка Приморського району Запорізької області. Інформація щодо рибалок уточнюється.

Нардеп додав, що на фото та відео допиту, яке оприлюднили російські прикордонники фігурує Максим Тєрєхов.

«Це можна стверджувати напевно. На фото Максим з родиною. На чорно-білому фото Василь Тюркеджи», – написав Мельник

Напередодні співробітники прикордонного управління ФСБ РФ по Криму заявили про затримання у західній частині Азовського моря маломірного судна з чотирма громадянами України на борту, які нібито не мали при собі документів, що посвідчують особу. Судно і рибалок було доправлено у порт Керчі «для з'ясування обставин»

Так звана «кримський омбудсмен» Лариса Опанасюк заявила, що команду корабля затримано на 48 години до з'ясування обставин. 

За фактом Головним управлінням Нацполіції в АР Крим та Севастополі розпочато кримінальне провадження за статтями 146 та 278 КК України. 

Leopolis.news