logo
18/04
17/04
2 ...

Заїхали з весілля на дискотеку: місцеві розповіли деталі загибелі 4-х молодих людей на Львівщині

17-02-2020 12:576911

Заїхали з весілля на дискотеку: місцеві розповіли деталі загибелі 4-х молодих людей на Львівщині

Чотири молодих хлопці, які 16 лютого потрапили в аварію в селі Коти Львівської області, у ту ніч поверталися з весілля і заїхали на дискотеку. А по дорозі звідти додому водій не втримав машину на дорозі, і вона звалилася в невелику водойму.

Про це повідомляє «Сьогодні».

Незважаючи на те, що глибина ставка – близько метра, ніхто з чотирьох чоловіків, які були в салоні, на берег не вибрався. Автомобіль перекинувся, і колеса, що виднілися над водою, помітили лише наступного ранку.

«Діставали машину з дна за допомогою спецтехніки. Коли витягли – виявили в салоні тіла чотирьох молодих людей. Наймолодшому з них – 19, найстаршому – 24. Двоє – рідні брати, їх відразу дізналися односельці», – йдеться в повідомленні.

Місцеві жителі кажуть, що водій повертався з весілля, і на автомобілі залишилися банти. Потім, за словами очевидців, водій заїхав на дискотеку і підібрав знайомих.

«Самого молодшого, я його бачив, Рому, на дискотеці бачив. Машина та стояла поруч. Тверезі були – точно. Дорога тут, що я можу сказати, була слизькою. Був мороз», розповів односелець загиблих Роман Дацко.

За попередніми висновками поліції, автомобіль перекинувся на повороті і злетів у невеликій ставок, глибиною трохи більше метра. Чи був водій тверезим – з'ясовують.

«Колеса транспортного засобу не відповідають, оскільки на задній осі були літні колеса, а на передній осі – колеса зимові, але не належні до використання. Це могло стати причиною, оскільки був легкий приморозок зранку, і, швидше за все, був занос автомобіля», – пояснив Тарас Клебанюк, старший слідчий відділу розслідування ДТП.

Leopolis.news