У Трускавці на благодійному волейбольному турнірі збирали гроші для хворих дітей

http://leopolis.news/post/16266/u-truskavci-na-blagodiynomu-voleybolnomu-turniri-zbyraly-groshi-dlya-hvoryh-ditey

17/02/2020

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.

В результаті під час волейбольного турніру зібрали понад 25 тисяч гривень. Цю суму порівну розділили між дітьми, які потребують невідкладного лікування. Серед таких і дві дівчинки. Одна з них із Самбора, яка готується до чергової операції, а друга із с. П’ятниця Старосамбірського району.

Кошти передані батькам, яких спеціально запросили до Трускавця на волейбольний турнір. Зазначалось, що справжня доброта, коли милосердям в житті допомагаєш іншим, комусь своїми вчинками даруєш радість.  

Нагадаємо, що черговий раз таке змагання серед любителів м’яча над сіткою організував Благодійний фонд Андрія Лопушанського. В турнірі взяли участь команди з Києва, Івано-Франківська, Трускавця та Турківщини. Вітав волейболістів ветеран визвольних змагань, член Дрогобицької станиці братства ОУН-УПА Володимир Мацюрак. 

Цікаво, що за команду Трускавця виступав організатор турніру Андрій Лопушанський, а Івано-Франківська – екснародний депутат, голова Європейської партії Микола Катеринчук. Переможці нагороджені кубками.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news