logo
18/04
17/04
16/04
15/04
14/04
13/04
12/04
2 ...

Дрогобицький пологовий отримав нового керівника

19-02-2020 20:321170

Дрогобицький пологовий отримав нового керівника
Фото: Дрогобицька міська рада

За результатами конкурсу на заміщення посади керівника КНП «Дрогобицький міський пологовий будинок» медичний заклад очолив Роман Ігнатишин.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада.

У понеділок, 17 лютого, міський голова Дрогобича Тарас Кучма спільно з начальником відділу охорони здоров’я ДМР Володимиром Чубою представили нового очільника колективу пологового будинку.

Тарас Кучма доручив новому керівнику спільно з колективом зробити всі можливі кроки для того, щоб впродовж 3 років перетворити Дрогобицький пологовий будинок у регіональний перинатальний центр.

Серед перших завдань, які перед собою поставив новий очільник — найближчим часом має відбутися підписання контракту з Національною службою здоров’я України та проведення аудиторської перевірки діяльності закладу.

Зазначимо, до призначення на посаду керівника КНП «Дрогобицький міський пологовий будинок» Роман Ігнатишин очолював пологовий будинок міста Борислава.

Щодо попереднього очільника КНП «ДМПБ» Володимира Штогрина, то за рішенням конкурсної комісії через відсутність необхідних документів його не було допущено до участі у Конкурсі на заміщення посади керівника КНП «Дрогобицький міський пологовий будинок».

Leopolis.news