Голова Львівської ОДА відзначив призерок чемпіонату Європи з вільної боротьби

http://leopolis.news/post/16481/golova-lvivsko-oda-vidznachyv-pryzerok-chempionatu-evropy-z-vilno-borotby

20/02/2020

Про це повідомляє Львівська ОДА.

«Я справді дуже пишаюсь і захоплююсь спортсменами. Вважаю, що ті, хто досягає висот у спорті, зможуть досягти успіху у всіх сферах: у бізнесі, політиці, державному управлінні. Тому щиро бажаю, аби ви й надалі впевнено досягали поставлених цілей», - зазначив Максим Козицький.

Юлія Ткач, Оксана Лівач, Соломія Винник та Ангеліна Лисак отримали пам‘ятні знаки від обласної адміністрації та грошові винагороди.

Участь у зустрічі також взяли тренери спортсменок Олексій Ткач, Андрій Стаднік, та Юрій Копитко. Їх також нагородили нагрудними знаками, іменними годинниками та преміями. Загальна сума, на яку виплатили винагороди, складає понад 146 тисяч гривень.

Як наголосив начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як, дуже символічним є проведення зустрічі у День пам‘яті Героїв Небесної сотні.

«Тоді, у 2014 році, українці продемонстрували, що хочуть бути частинкою Європи. І ви, виборюючи призові місця на чемпіонатах Європи та світу, щоразу змушуєте Європу аплодувати нам, показуєте, наскільки сильний наш народ та щоразу нагадуєте, що нас потрібно поважати», - зазначив Роман Хім‘як.

Нагадаємо, Юлія Ткач стала чемпіонкою Європи у ваговій категорії 62 кг. Оксана Лівач у ваговій категорії 50 кг виборола срібло, як і 18-річна Соломія Винник у ваговій категорії 55 кг. Бронзу вибороли Ангеліна Лисак у ваговій категорії до 59 кг та Алла Черкасова у ваговій категорії 68 кг. Львівські борчині складали половину жіночої збірної України на Чемпіонаті Європи та вибороли друге загальнокомандне місце.