logo
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

У тендері на прибирання Бродів за 1,2 млн грн позмагалися підприємці з однією машиною

21-02-2020 12:183101

У тендері на прибирання Бродів за 1,2 млн грн позмагалися підприємці з однією машиною
Фото: ілюстративне

Компанія «Моноліт буд констракт» та підприємець Іван Макар узяли участь у тендері на прибирання доріг у Бродах за 1,2 млн грн.  

За даними тендерних документів учасників, поданих на різних торгах, обидва вони безкоштовно орендують спільну машину в однієї людини – Миколи Кочубая, який раніше був власником «Моноліт буд констракту», повідомляють «Наші гроші. Львів».

Договір із приватним підприємцем Іваном Макаром виконком Бродівської міськради підписав 19 лютого. Згідно з технічним завданням, переможець торгів до кінця 2020 року прибиратиме 34 вулиці міста загальною площею понад 410 тис. квадратних метрів. Частота прибирання залежатиме від погодних умов, однак не рідше ніж вісім разів на місяць.

«У документах Макара зазначено, що Микола Кочубай безкоштовно «позичив» йому прибиральну машину моделі Hako citymaster. На іншому тендері конкурент Івана Макара – ТОВ «Моноліт буд констракт», також вказує, що орендує цей ж автомобіль із аналогічними номерними знаками у Миколи Кочубая», – пишуть «НГ. Львів».

Як зазначають журналісти видання, Микола Кочубай протягом 2017-2018 роках був співвласником «Моноліт буд констракт». Також цій фірмі безкоштовно позичив техніку Василь Белей – син міського голови Бродів Анатолія Белея, який також є головою тендерного комітету бродівського виконкому.

Leopolis.news