logo
25/04
24/04
2 ...

В мережі з’явились фото «гастролерів» із протестів у Нових Санжарах

22-02-2020 10:191764

В мережі з’явились фото «гастролерів» із протестів у Нових Санжарах
Фото: Facebook

На протести в Нові Санжари Полтавської області приїхали хлопці з Кропивницького і Кривого Рогу, а місцевих жителів лякали «вірусними» СМСками, що закликали до опору.

 

Фотографіями молодих людей, які прибули до місця карантину українців із Китаю з інших областей, поділився Telegram-канал «Perepichka News», повідомляють Патріоти України.

Деякі учасники інциденту виявилися «гастролерами», які засвітилися також на протестах у Херсоні.

При цьому, як стверджують місцеві жителі, погром влаштовували нібито нетутешні «тітушки»: «вони ховалися від силовиків у натовпі, і в потрібний момент виходили на перший план».

Також невідомі надсилали місцевим повідомлення про коронавірус. «Нам СМС запустили із Санжар. Це заздалегідь хтось зробив. Підігрівали», – сказав у сюжеті ТСН житель Полтавщини.

Місцева поліція також упевнена, що заворушення кимось планувалися. Підтвердженням чого є не тільки розсилка повідомлень, але й роздача спиртного учасникам акції.

«Існували місця, де людям наливали спиртне і вони безперешкодно брали і споживали. Те, що ця акція готувалася, у нас немає сумнівів», – розповів спікер полтавської поліції Юрій Сулаєв.

Нагадаємо, раніше фотографіями «тітушок» у Нових Санжарах поділився журналіст Андрій Цаплієнко.

Leopolis.news