logo
28/03
2 ...

У Львівській мерії пояснили, чому «муніципал» дав ляпаса п’яному у центрі міста (ВІДЕО)

24-02-2020 12:533434

У Львівській мерії пояснили, чому «муніципал» дав ляпаса п’яному у центрі міста (ВІДЕО)

Вчора у післяобідній час відбулась конфліктна ситуація між працівниками ЛКП «Муніципальна варта» та чоловіком у стані алкогольного сп’яніння у центрі міста, який, за словами директора підприємства Павла Пеца, систематично порушує громадський порядок.

Відтак, з особовим складом «Муніципальної варти» буде проведено роботу, а також можливе відкриття службового розслідування, інформує пресслужба ЛМР.

 «Цей чоловік — це особа, яка систематично у центральній частині міста порушує громадський порядок. Раніше це обмежувалось тим, що були скарги на нашу Гарячу лінію міста від мешканців про те, що особа у стані алкогольного сп’яніння просто ходить по вулиці і кричить. Вчора дійшло до того, що його декілька разів з центральної частини міста вже виводили наші працівники. Після того він туди повертався і починав чіплятись до туристів. Туристи підбігли до муніципалів і попросили про допомогу. Відповідно, коли його виводили із центральної частини міста, він почав нападати на наш патруль охорони громадського порядку. Тому на місці з’явився начальник відділу, який і потрапив із ним у сутичку.

Цей чоловік — систематичний порушник громадського порядку і він не обмежується нецензурною лайкою, а й застосовує фізичну силу до наших працівників, мешканців та гостей міста. У нас буде проведено роботу з особовим складом та за необхідності буде відкрито службове розслідування», — зазначив директор ЛКП «Муніципальна варта» Павло Пец.

Leopolis.news