logo
28/03
27/03
2 ...

У Львові проводять благодійний аукціон для допомоги безпритульним тваринам

24-02-2020 15:383138

У Львові проводять благодійний аукціон для допомоги безпритульним тваринам
Фото: epl.org.ua

ЛКП «Лев», яке опікується безхатніми тваринами, закликає львів’ян узяти участь у благодійному аукціоні зустрічей «Добра кава від «Лева», щоб зібрати кошти на лікування вуличних собак і котів.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

Долучитися до аукціону може кожен, хто досяг 16-річного віку. Для цього треба підписатися на сторінку аукціону в Facebook та Instagram і надіслати на пошту lkplev@gmail.com своє фото і цікаву інформацію про себе, своє хобі, уподобання або ж смішні історії з життя.

Щоб придбати зустріч із людиною, потрібно знайти її світлину на сторінці аукціону у Facebook та зробити свою ставку під цим фото. Ціна першої ставки 50 грн, кожна наступна ставка +20 грн.

«31 березня ми підсумуємо аукціон. Після того як ми визначимо найбільшу ставку під кожним фото, благочинець внесе кошти, ми надамо покупцеві ваші контакти, все що залишиться, – це чудово провести час із новим другом або подругою. Аукціон триватиме з 22 лютого до 31 березня. Після завершення аукціону у вас буде 2 дні для того, щоб оплатити лот на нашому сайті lkplev.com за кнопкою Donate», – розповідають в ЛКП «Лев».

Leopolis.news