logo
19/04
18/04
2 ...

Відтепер контролери у львівському електротранспорті носять металеві жетони

24-02-2020 17:061253

Відтепер контролери у львівському електротранспорті носять металеві жетони
Фото: ЛМР

Від сьогодні, 24 лютого, контролери пасажирського електротранспорту у Львові замість жетона-картки мають металеві жетони з особистим номером.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

ЛКП «Львівелектротранс» закупив нові жетони та роздав контролерам, що перевіряють квитки у трамваях та тролейбусах у Львові.

На підприємстві зазначили, що раніше контролер мав картку-жетон паперового зразка, а від сьогодні дійсними є лише металеві жетони, на яких зазначено посаду, логотип підприємства та порядковий номер. Наразі працівники ЛКП «Львівелектротранс» можуть пред’являти окремо жетон та посвідчення, згодом вони матимуть чохол-портмоне для жетона та посвідчення.

«Відповідно до Правил користування електротранспортом у Львові, контролер ЛКП «Львівелектротранс» повинен мати посвідчення, жетон контролера і штрафні квитанції встановленого зразка та на вимогу пасажира пред’являти його й посвідчення пасажирам. Додатково контролер може користуватися нагрудною камерою та іншими технічними засобами, зокрема – під час виникнення конфліктних ситуацій», – повідомили у ЛКП «Львівелектротранс».

Як нагадують у міськради, контролери в міському електротранспорті Львова можуть здійснювати вибіркову перевірку, наприклад – лише на задньому майданчику трамвая або ж підходячи до кожного другого чи третього пасажира.

Leopolis.news