Гурт Go_A став офіційним представником України на Євробаченні-2020

http://leopolis.news/post/16726/gurt-go_a-stav-oficiynym-predstavnykom-ukrany-na-evrobachenni-2020

25/02/2020

Про це повідомляє «Укрінформ».

«Досі ми працювали як партнери. Тепер наше завдання - забезпечити найкращий виступ України там, гідно представити Україну, щоб ми всі нею пишалися», - підкреслив голова правління ПАТ «НСТУ» Зураб Аласанія.

Він запевнив, що Суспільний мовник бере фінансування на себе і забезпечить всім необхідним.

Як зазначив музичний продюсер національного відбору на Євробачення Руслан Квінта, цьогоріч більше половини учасників нацвідбору - це ті, кого він і канал СТБ запрошували на цей конкурс, зокрема й гурт Go_A.

«Ми їх запросили, знаючи одну їхню пісню «Раненько», яка викликає внутрішній посил, що це дуже цікавий колектив. Те, що вони сьогодні у фіналі і їдуть від України, для мене дуже хороший знак, я радий, що такі групи потрапляють на такі сцени і отримують такі результати», – сказав Квінта.

Солістка гурту Go_A Катерина Павленко розповіла, що на першому плані у них зараз підготовка до Євробачення і на неї буде виділено максимальну кількість часу.

«Ми будемо старатися з усіх сил, щоб все вийшло на високому рівні. Ми дуже раді, у нас є дуже класна підтримка Суспільного. І взагалі дуже багато людей нам допомагають», - сказала вона, додавши, що зараз вони у пошуку людей, з якими будуть працювати над номером.

«Мені здається, в Європі потрібно показати нашу культуру. Треба зробити так, щоб ми сподобались європейцям... Ми з самого початку гнули свою лінію, що хочемо співати українською мовою. В Україні потрібно зараз сконцентруватися на тому, щоб було якомога більше гарного, якісного українського контенту. І ми хочемо стати частиною цієї боротьби за українську мову», - наголосила лідерка гурту.

Як відомо, у фіналі нацвідбору на Євробачення-2020 переміг гурт Gо_A з піснею «Соловей». Учасники гурту поєднують електронну музику з автентичним вокалом.

Євробачення-2020 відбудеться 12, 14 та 16 травня 2020 року в Роттердамі (Нідерланди). Представник від України виступатиме у першому півфіналі, 12 травня.

Leopolis.news