logo
28/03
27/03
2 ...

Голова Львівської ОДА зустрівся із головними редакторами районних ЗМІ (ФОТО)

25-02-2020 19:032615

Голова Львівської ОДА зустрівся із головними редакторами районних ЗМІ (ФОТО)

Сьогодні, 25 лютого, голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький зустрівся із головними редакторами районних ЗМІ, членами Національної спілки журналістів.

Про це інформує прес-служба ЛОДА.

“Ви маєте величезну владу, ви доносите людям правду, дякую, що якісно робите свою справу та інформуєте мешканців про важливі події та проблеми”,– зазначив Максим Козицький.

Присутні акцентували увагу на фінансовій підтримці локальних ЗМІ та розвитку FM-мовлення. Окрім того порушили проблему скорочення поштових відділень в населених пунктах, що призводить до несвоєчасної доставки газет за передплатою.

Також  відзначили, що для друкованих ЗМІ стартував обласний конкурс журналістики “Четверта влада”. Конкурс має на меті популяризацію та розвиток регіональної преси, розвиток громадянського та інформаційного суспільства, підтримки свободи слова, створення сприятливих та змагальних умов для покращення розвитку газет.

Окрім того, редактори задали очільнику області актуальні запитання щодо збереження лісового фонду, реорганізації вугільної галузі, розвитку альтернативної енергетики, формування команди у Львівській ОДА, співпраці з політичними силами.

Також члени Спілки журналістів попросили очільника посприяти у виданні книги про львівських Героїв російсько-української війни.

Leopolis.news