logo
25/04
24/04
2 ...

На Львівщині громадськість зможе контролювати заходи протидії коронавірусу

25-02-2020 19:352014

На Львівщині громадськість зможе контролювати заходи протидії коронавірусу

Сьогодні, 25 лютого, Громадська рада при Львівській ОДА та Координаційна рада учасників бойових дій Львівщини надіслали спільне звернення до Львівської облдержадміністрації та облради з проханням включити їх представників до комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як пояснюють у Громадській раді, усе через паніку, яка виникла внаслідок недостатнього інформування населення офіційними джерелами щодо готовності нашої області протидіяти «китайському вірусу».

«Більшість людей, банально, не знають реального стану речей, а також як визначити перші симптоми вірусу та куди звертатись у разі їх виявлення. Присутність представників громадськості матиме на меті не лише повернення довіри людей до вади, у цьому питанні, ай збір достовірних даних щодо поширення та боротьби з коронавірусом, аби населення Львівщини отримувало точну та об’єктивну інформацію», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, наступного понеділка, 2 березня, на позачерговому засіданні правління Громадської ради при Львівській буде обговорюватись питання профілактики інфекційних та вірусних захворювань, зокрема й готовності Львівщини протидіяти розповсюдженню коронавірусу. Запрошенні голова Львівської ОДА, профільні заступник та голова департаменту, а також керівник Обласного центру громадського здоров’я та головний епідеміолог області. Також запрошуємо представників ЗМІ.

Leopolis.news