logo
24/04
23/04
2 ...

У Львові встановлять антисептики для рук у місцях масового перебування людей

26-02-2020 11:482902

У Львові встановлять антисептики для рук у місцях масового перебування людей
Фото: ЛМР

У Львові у школах, лікарнях, ЦНАПах, адміністративних будівлях міської ради, підприємствах та установах встановлять антисептики для рук та диспансери (дозатори) для гігієнічного дозування антисептиків.

Також у місті забезпечать дезінфекційні засоби та проведення дезінфекції автомобільного і електричного транспорту. Як повідомила пресслужба Львівської міськради, рішення про виділення коштів на ці потреби ухвалили сьогодні в мерії під час позапланового засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС.

Відповідні закупівлі проведуть в межах Комплексного плану протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, який затвердили під час минулого засідання міської комісії.

На комісії також доповіли про готовність медичних закладів та медичних працівників до роботи з пацієнтами, інфікованими коронавірусом. Зокрема, акцентували, що наразі в області немає тест-систем для виявлення вірусу, але їх оперативно закуповують.

Також міський голова Львова Андрій Садовий запропонував купити апарат ЕКМО, який коштує понад 9 млн грн, за пропозицією, яку озвучив головний лікар Львівської обласної інфекційної лікарні Сергій Федоренко.

Відтак було ухвалено рішення щодо закупівлі необхідної апаратури, а також зі зверненням до міст-партнерів про закупівлю тест-систем.

Leopolis.news