logo
24/04
23/04
22/04
2 ...

АМКУ оштрафував «конкурентів», які розіграли торги на ремонт у Львівській міськраді

28-02-2020 12:181229

АМКУ оштрафував «конкурентів», які розіграли торги на ремонт у Львівській міськраді
Фото: ілюстративне

Адміністративна колегія територіального відділення Антимонопольного комітету у Львівській області оштрафувала приватне підприємство  «Кальвадос» та підприємця Павла Журавльова на 136 тис. грн за антиконкурентні дії на торгах.

Як повідомляють «Наші гроші. Львів», йдеться про їхню участь у тендері на ремонт коридору третього поверху у Львівській міській раді. Раніше видання писало, що учасники подали на торги документи з однаковими граматичними помилками, а номер телефону, який підприємець Журавльов подав у попередньому договорі з ЛКП «Ратуша-сервіс», збігався з номером підприємства «Кальвадос».

Після публікації новини договір з переможцем торгів розірвали, проте Антимонопольний комітет встановив, що учасники користувалися спільною ІР-адресою та створили документи на одному принтері в один день з різницею у 20 хвилин. АМКУ також встановив, що головним бухгалтером ПП «Кальвадос» була дружина підприємця Павла Журавльова – Світлана Журавльова.

Тепер конкуренти змушені заплатити по 68 тис. грн штрафу, а також не зможуть брати участі у відкритих торгах протягом трьох років.

Leopolis.news