logo
19/04
18/04
2 ...

Цьогоріч для ЗСУ закуплять 41 мобільну лазню-пральню (ФОТО)

28-02-2020 13:571665

Цьогоріч для ЗСУ закуплять 41 мобільну лазню-пральню (ФОТО)
Фото: МОУ

У Командуванні Сил логістики ЗС України тривають заходи забезпечення військових частин сучасними технічними засобами в польових умовах. Зокрема, це закупівлі комплексів лазне-прального обслуговування відповідно до Державного оборонного замовлення.

Про це повідомляє офіційний сайт Міноборони.

Про це кореспонденту АрміяInform повідомив начальник управління забезпечення технічними засобами та майном Центрального управління речового забезпечення Тилу Командування Сил логістики ЗС України полковник Віталій Вознюк.

«Для покращення побутових умов особового складу ЗС України, впродовж поточного року очікується постачання з промисловості ще 21 одиниці мобільних лазне-пральних комплексів. Крім того, планується завершити випробування нового зразка мобільного лазне-прального модуля», – наголосив офіцер.

За його словами, лазне-пральні комплекси відповідають сучасним гігієнічним і санітарним нормам та дозволяють військовим на передовій випрати, висушити, попрасувати одяг і помитися. Вони розміщені на шасі автомобіля КрАЗ з причепом та мають два відділення: лазневий модуль з душовою кімнатою й відділення для прання, сушіння і прасування натільної білизни й одягу.

Практика використання цієї техніки показала її значні можливості та високу ефективність у забезпеченні санітарно-гігієнічного обслуговування військовослужбовців.

Leopolis.news