logo
29/03
28/03
2 ...

Grohotsky випускає свій новий сингл «Я БожеВільний»

28-02-2020 16:532170

Grohotsky випускає свій новий сингл «Я БожеВільний»

Після перемоги у телепроекті «Українська пісня/Ukrainian Song Project» Grohotsky випускає свій новий сингл «Я БожеВільний».

Над піснею працювала вся команда проекту «Українська пісня/Ukrainian Song Project», повідомила Leopolis.news пресслужба артиста.

Саме за свою перемогу виконавець отримав нагороду - запис пісні.

«Це новий крок у моїй творчій кар’єрі. Пісня яку ми записали, насправді давно вже є у моєму репертуарі, але для мене є експериментом оскільки це нове звучання, яке раніше я не практикував. Ми довго сиділи на студії, переслухали десятки пісень, довго обирали. І знайшли серед всіх моїх пісень – «Я БожеВільний». Ми спробували - і у нас вийшло. Тож в цій композиції ви почуєте нового Grohotskу», – розповів артист.

«Я БожеВільний» – про тонкі грані відносин, коли пристрасть і емоції розбурхують і переповнюють свідомість. А для того, щоб злетіти над байдужим містом, тобі зможе допомогти лише вчасно підставлене крило коханої людини. Це почуття, які потрібні нам, і які спонукають нас до чогось неможливого, деколи і БожеВільного!

Вже зовсім скоро продакшин проекту «Українська пісня/Ukrainian Song Project» зніме видео на пісню «Я БожеВільний» Grohotsky.

Leopolis.news