logo
19/04
18/04
2 ...

Капелани УГКЦ з нагоди початку Великого посту провели зустріч з довічно ув’язненими

28-02-2020 17:371740

Капелани УГКЦ з нагоди початку Великого посту провели зустріч з довічно ув’язненими
Фото: УГКЦ

27 лютого, в Івано-Франківській установі виконання покарань №12, що знаходиться на парафії Зіслання Святого Духа УГКЦ відбулася молитовна зустріч з довічно ув’язненими.

Про це повідомляє департамент інформації УГКЦ.

Розпочалася зустріч зі Служби Божої, яку відслужили в’язничні душпастирі та сотрудники парафії Зіслання Святого Духа  о. Арсен Панчак та о. Василь Сливоцький. 

Метою зустрічі було заохотити присутніх духовно підготуватися до часу Великого посту. З цієї нагоди багато ув'язнених виявили бажання покаятися та приступили до Св. Тайн Покаяння та Євхаристії.

По завершенні спільної молитви, за солодким частуванням, в'язні, волонтери та душпастирі  поділилися своїми думками щодо Великого посту. Священники пригадали присутнім про головну настанову Євангелія, з якою маємо вирушати у Великий піст: «Коли ви прощатимете людям їхні провини, то й Отець ваш небесний простить вам» (Мт. 6:14). Саме через прощення відкривається духовна перспектива посту, його покликання: реалізувати наш талант творити добро ближньому, властивий кожній людині як визначальна частина дару подібности Богові.

В’язничні душпастирі висловлюють подяку керівництву установи за постійну підтримку та сприяння у проведенні молитовних заходів для в’язнів.

Leopolis.news