logo
24/04
23/04
22/04
2 ...

Через пікет біля Львівської ОДА заблоковано рух на вул. Винниченка

03-03-2020 10:142724

Через пікет біля Львівської ОДА заблоковано рух на вул. Винниченка
Фото: принтскрин відео

Через акцію протесту, яка триває біля будівлі Львівської облдержадміністрації, перекрито проїзд вулицею Винниченка у Львові.

Про це повідомила речниця патрульної поліції Катерина Рибій.

За її словами, патрульні скеровують транспортні засоби по вул. Підвальній. Наразі не відомо, скільки часу триватиме пікет.

Нагадаємо, акцію протесту біля Львівської ОДА проводять мешканці сіл Сокільників, Годовиці, Басівки, до них мали також приєднатися мешканці Мурованської ОТГ, Дублян, Малехова, Грибовичів, Куровичів, Волицької ОТГ, Новострілищанської ОТГ, Соснівки та інші громади Львівщини.

Учасники акції протесту вимагають невідкладно повернути Перспективний план формування територій громад у Львівській області на доопрацювання;вжити заходів для врегулювання проблем об'єднання громад у Львівській області шляхом проведення додаткових консультацій; сформувати нову групу з доопрацювання Перспективного плану;  визначити термін для доопрацювання Перспективного плану до 17 березня; винести пропозиції щодо Перспективного плану на широке громадське та експертне обговорення.

Leopolis.news