logo
28/03
2 ...

Від суботи перекриють вул. Левандівську – транспорт курсуватиме зі змінами

03-03-2020 10:441792

Від суботи перекриють вул. Левандівську – транспорт курсуватиме зі змінами
Фото: ілюстративне

Із 7 березня буде перекрито для руху транспорту вул. Левандівську, а з 14 березня – вул. Шевченка на ділянці, де облаштовуватимуть квазікільце. У зв’язку з цим відбудуться зміни в русі громадського транспорту.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

«Ремонт вул. Шевченка ми розпочали з організації квазікільця. Це дуже важливий вузол для транспортної розв’язки. Для цього буде збудована додаткова проїзна частина між вул. Залізничною і вул. Левандівською, яку на схемах називаємо «проектована дорога». Однак, у зв’язку з цими роботами, із 7 березня буде перекрито вул. Левандівська, а з 14 березня – вул. Шевченка в частині квазікільця. Через це буде багато змін у схемах руху транспорту», – розповідає заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Так, із 7 березня, у зв'язку з перекриттям ділянки вул. Левандівської, буде змінено схему руху маршрутів № 17 та № 6Н.

 

Автобус № 11, який курсував за маршрутом «просп. Червоної Калини – Рясне-2», на період ремонтних робіт тимчасово призупинить рух.

 

Із 14 березня, у зв'язку з перекриттям ділянки вулиці Шевченка на перехресті з вул. Левандівською:

  • трамвайний маршрут № 7 («Погулянка» – вул. Татарбунарська) буде скорочено до церкви Анни (вул. Бенедиктовича);
  • № 6а (пл. Галицька – Рясне 2) тимчасово припинить рух;

маршрут № 49 буде змінено та збільшено випуск транспорту:

 

Приміські автобусні маршрути, які курсують до автостанції № 4 (вул. Шевченка, 105), буде тимчасово перенесено на автостанцію «Західна» (вул. Городоцька, 359).

«На маршрутах № 49 і № 47а буде збільшено кількість одиниць – додатково ще по 5 автобусів. А щоб забезпечити максимально швидкий доїзд із Рясного до центру, найближчим часом, як тільки дозволятимуть погодні умови, буде облаштовано смугу для руху громадського транспорту на просп. Чорновола – від вул. Липинського до вул. Мазепи. Також для підрядника ми акцентували, щоб забезпечив якісний і безпечний прохід для пішоходів», – додав Андрій Білий.

Leopolis.news