logo
23/04
22/04
2 ...

Максим Козицький зустрівся з протестувальниками біля будівлі ЛОДА

03-03-2020 13:071492

Максим Козицький зустрівся з протестувальниками біля будівлі ЛОДА
Фото: ЛОДА

Голова Львівської ОДА Максим Козицький зустрівся із представниками об’єднаних територіальних громад та сіл області, які сьогодні організували акцію протесту біля будівлі облдержадміністрації.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Простестувальники висловили звернення щодо створення власних ОТГ та небажання об’єднуватися зі Львовом.

«Скільки людей – стільки думок, але Львівщина буде формувати свої ОТГ за єдиним принципом – спроможність громади», – наголосив Максим Козицький.

За результатами зустрічі голова Львівської ОДА запропонував представникам ОТГ написати колективне звернення зі своїми пропозиціями та зауваженнями, щоб спільно розглянути гострі питання.

Нагадаємо, акцію протесту біля Львівської ОДА проводять мешканці сіл Сокільників, Годовиці, Басівки, до них мали також приєднатися мешканці Мурованської ОТГ, Дублян, Малехова, Грибовичів, Куровичів, Волицької ОТГ, Новострілищанської ОТГ, Соснівки та інші громади Львівщини.

Учасники акції протесту вимагають невідкладно повернути Перспективний план формування територій громад у Львівській області на доопрацювання;вжити заходів для врегулювання проблем об'єднання громад у Львівській області шляхом проведення додаткових консультацій; сформувати нову групу з доопрацювання Перспективного плану;  визначити термін для доопрацювання Перспективного плану до 17 березня; винести пропозиції щодо Перспективного плану на широке громадське та експертне обговорення.

Leopolis.news