logo
20/04
19/04
2 ...

Львівська залізниця готує до експлуатації модернізований електропоїзд ЕПЛ2Т «Георгій Кірпа» (ФОТО)

03-03-2020 16:252173

Львівська залізниця готує до експлуатації модернізований електропоїзд ЕПЛ2Т «Георгій Кірпа» (ФОТО)
Фото: пресслужба Львівської залізниці

Фахівці моторвагонного депо Львів регіональної філії «Львівська залізниця» проводять пусконалагоджувальні роботи електропоїзда ЕПЛ2Т № 012 «Георгій Кірпа», що днями повернувся у депо після модернізації на Київському електровагоноремонтному заводі.

Про це повідомляє пресслужба Львівської залізниці.

Комплекс ремонтних робіт цього електропоїзда першочергово був скерований на підвищення рівня безпеки та поліпшення умов перевезення пасажирів.

Під час модернізації у рухомому складі відновили роботу автоматичних вхідних дверей і розсувних дверей салонів, відремонтували сидіння. У вагонах поїзда встановлено віконні блоки з відкидними кватирками, а санвузли споряджено новим обладнанням для комфортного користування. Окрім того, пофарбовано кузов та модернізовано систему освітлення електропоїзда: надійними та енергоощадними світлодіодними елементами оснащено світильники у салонах вагонів, а також прожектори і буферні ліхтарі регіонального експреса.

Зауважимо, що електропоїзд ЕПЛ2Т №012 обслуговував регіональне сполучення Львів – Ужгород. Після завершення пусконалагоджувальних робіт залізничники планують повернути поїзд на цей маршрут.

Leopolis.news