logo
24/04
23/04
22/04
19/04
18/04
17/04
2 ...

У Львівській філармонії юний піаніст-віртуоз виконає музику романтиків

11-03-2020 15:341713

У Львівській філармонії юний піаніст-віртуоз виконає музику романтиків

13 березня у Львівській філармонії музиканти презентують концертну програму «Чайковський & Дворжак», що поєднає композиції цих митців.

Як повідомляють організатори події, твори прозвучать у виконанні юного піаніста-віртуоза Богдана Терлецького та Академічного симфонічного оркестру філармонії.

«Чайковський і Дворжак – ці два композитори-романтики жили і творили в один час. Їх твори – це барвисті полотна із візерунками людських почуттів, переживань та емоцій. Перший фортепіанний концерт Чайковського є одним із найвідомих зразків у цьому жанрі. Чудові мелодії, частина з яких побудована на темах українських народних пісень, ефектність та неабияка віртуозність. Шоста симфонія Антоніна Дворжака стала однією з перших масштабних композицій митця. Цей 40-хвилинний твір сповнений світла, тепла та любові до своєї батьківщини – Чехії», – йдеться в повідомленні.

Доповнять музику романтиків «Есе для оркестру» американського композитора Семюела Барбера. Усі твори програми прозвучать у виконанні Академічного симфонічного оркестру філармонії під орудою американського диригента Веса Кенні.

Докладна інформація та квитки доступні за посиланням.

Leopolis.news