logo
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

Головного тюремника Львівщини спіймали на хабарі в останній робочий день

12-03-2020 11:218138

Головного тюремника Львівщини спіймали на хабарі в останній робочий день
Фото: ЗІК

У Мін’юсті затримали керівника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Михайла Дзюдзя, який у свій останній робочий день взяв хабар з підлеглого.

Про це у «Facebook» повідомив міністр юстиції Денис Малюська.

«Є (точніше був) у мене такий підлеглий - Дзюдзь Михайло Семенович – керівник (колишній) Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Мін’юсту, депутат Львівської обласної ради (фракція Європейська солідарність), генерал-майор. Феєричний … мужик.

У останній робочий день (був попереджений про звільнення), після селекторної наради, на якій усім вкотре нагадали про те, що хабарі толерувати ніхто не буде, взяв хабар у розмірі близько однієї тисячі доларів від одного зі своїх підлеглих і був затриманий», – написав Малюська.".

Чиновника затримали у результаті спільної операції СБУ та НАБУ за підтримки управління внутрішньої безпеки Мін’юсту.

На думку Малюськи, ймовірно, Дзюдзь періодично отримував подібні "платежі".

Михайло Дзюдзь є депутатом Львівської облради від БПП «Солідарність», а крім цього –керівником постійної депутатської комісії з питань законності, депутатської діяльності, регламенту, правоохоронної та антикорупційної діяльності, дотримання прав людини та військових проблем.

Очолював пенітенціарну службу Львівщини з 2010 року.

Leopolis.news