Львівська облрада затвердила керівника Школи вищої спортивної майстерності

http://leopolis.news/post/17629/lvivska-oblrada-zatverdyla-kerivnyka-shkoly-vyshcho-sportyvno-maysternosti

12/03/2020

Про це повідомляє Львівська ОДА.

Школа вищої спортивної майстерності - заклад фізичної культури і спорту, який забезпечує підготовку учнів-спортсменів резервного спорту та спорту вищих досягнень.

Львівську Школу складають 190 спортсменів та 46 тренерів, вона налічує 15 відділень: бокс, боротьба вільна, важка атлетика, велоспорт, веслування на байдарках та каное, карате, легка атлетика, теніс настільний, санний спорт, стрільба кульова, стрільба з лука, стендова стрільба, сучасне п’ятиборство, триатлон та фехтування.

Довідково:

Уляна Штангрет народилася 25 жовтня 1979 року. Середню освіту здобула у Містківській середній школі. З 1995 до 1999 рік навчалася у Педагогічному коледжі Львівського національного університету імені І.Франка, з 1999 до 2004 рік - у Львівському державному інституті фізичної культури. Згодом здобула кваліфікацію «Магістр державного управління» у Львівському регіональному інституті державного управління при Президентові України. З 2001 року працює в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, починаючи від посади провідного спеціаліста, в подальшому – заступника начальника відділу та начальника відділу спорту та проведення заходів. Одружена, має доньку.

Leopolis.news