logo
19/04
18/04
17/04
2 ...

У Львові заборонили всі масові заходи – рішення комісії з питань ТЕБ і НС

13-03-2020 10:502526

У Львові заборонили всі масові заходи – рішення комісії з питань ТЕБ і НС
Фото: ЛМР

Сьогодні відбулось оперативне засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС, під час якого було ухвалено низку важливих рішень.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Зокрема, на засіданні вирішили виділити додаткові кошти на закупівлю апаратів штучної вентиляції легень та іншого медичного обладнання. Магазинам з продуктами харчування, а також аптекам рекомендовано переглянути режим роботи та перейти на цілодобовий. Окрім того, заборонено всі масові заходи, а в разі нагальної потреби за окремим рішенням штабу може бути дозволено зібрання до 50 осіб, які стосуються забезпечення життєдіяльності міста.

«Ми більш чітко прописали всі норми, які сьогодні важливі до виконання в місті. Ми забороняємо проведення будь-яких заходів у Львові, це не може бути 200 осіб, може бути до 50 осіб, але якщо це забезпечення функціонування міста і лише з окремого рішення штабу. Ми виділили додаткові кошти на купівлю відповідного обладнання – ШВЛ тощо. Ми прогнозуємо, що їх нам треба буде орієнтовно до 100 штук, правда, проблеми є з наявністю в Україні, є проблеми з централізованою поставкою, ми самостійно виходимо на компанії-виробники, дистриб’ютори. Щодо магазинів, які продають продукти – рекомендуємо магазинам перейти або на розширений режим роботи, або на цілодобовий режим роботи. Це також стосується аптек. Ми бачимо в певні години велике скупчення людей в магазинах, а це не є добре», – сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Leopolis.news