logo
19/04
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

Фіналіст «Української пісні» SECRET FORÉST презентує нову пісню (ВІДЕО)

13-03-2020 20:191677

Фіналіст «Української пісні» SECRET FORÉST презентує нову пісню (ВІДЕО)

Ініціатор проєктів на підтримку культурного розвитку молоді східних областей України, переможець глядацького голосування на Leopolis Jazz Fest (Street music), фіналіст Національного телепроєкту «Українська пісня / Ukrainian Song Project», indie-гурт SECRET FORÉST презентував новий сингл «Мовріка».

Про це повідомила промоменеджерка Галина Гузьо.

За її словами, музиканти SECRET FORÉST не бояться порушувати філософські теми у своїй творчості, основою якої стають особисті переживання, пошуки та здобутий досвід. Музика гурту стане близькою всім, хто намагається пізнати і зрозуміти свій внутрішній світ.

«Новий сингл «Мовріка» – це історія про човен, який заблукав у пустелі. Як часом буває у багатьох із нас, він у гонитві за міражами облишив надію знайти справжнє. Загублений у пустелі, в обіймах із гарячим піском – мріє про безкрає море та хвилі, про свою справжню домівку», – йдеться в повідомленні.

Поїздки на Схід України, нові друзі та співпраця з ними стали поштовхом до написання низки пісень – на основі пережитого та тамтешніх історій. Ці пісні увійдуть до нового альбому SECRET FORÉST.

«Подорожуючи Україною, я зрозумів, що усі ми такі несхожі один на одного! – розповідає вокаліст гурту Олександр Макаров. - Живемо у різних куточках не лише України, а й світу, маємо різний світогляд та вподобання, різні за віком, фахом, соціальним статусом. Але є те, що об’єднує. Те, що важко описати словами, але можна відчути. І у цьому ми схожі. Ми маємо духовний зв’язок. Духовна сила любові, єдності та натхнення – те, що здатне нас об’єднати та дати початок до змін на краще. Це не проста місія, та варто зробити перший крок – почати із себе…»

Leopolis.news