logo
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Факультет ЛНУ ветеринарної медицини тепер готує нових фахівців – дорадників в агропромисловому комплексі

16-03-2020 13:151456

Факультет ЛНУ ветеринарної медицини тепер готує нових фахівців – дорадників в агропромисловому комплексі
Фото: Facebook-сторінка біолого-технологічного факультету університету

Біолого-технологічний факультет Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З Ґжицького тепер готує нових фахівців - дорадників в агропромисловому комплексі.

Нова освітня програма «Дорадництво в АПК» дасть можливість стати фахівцем, який має попит, який відразу після закінчення університету працюватиме на рівні з керівниками, впроваджуючи нові технології, сучасні методи управління та економічно - ефективні заходи щодо поліпшення ведення господарства та агробізнесу в цілому.

Студенти, які навчатимуться на цій освітній програмі ознайомляться з веденням сільського господарства у сфері: рослинництва, тваринництва, основ ветеринарії, економічних аспектів рослинницької та тваринницької галузей, повідомляє пресслужба університету.

Таким чином студенти, які закінчать університет за освітньою програмою «Дорадництво в АПК» стануть висококваліфікованими експертами, які зможуть проаналізувати технологічні, ветеринарні, агрономічні та економічні аспекти в підприємстві, дати об'єктивну оцінку щодо ефективності ведення господарства та проконсультувати щодо покращення та вдосконалення його роботи. Дорадники консультуватимуть сільськогосподарські підприємства, тваринницькі господарства та малі і сімейні ферми. Це чудова можливість працювати в дорадчій службі, або ж розпочати самостійну діяльність і працювати на себе.

Leopolis.news