logo
24/04
23/04
22/04
21/04
19/04
17/04
2 ...

Львівські депутати вимагають зупинити роботу парламенту на час карантину

17-03-2020 15:251483

Львівські депутати вимагають зупинити роботу парламенту на час карантину

Депутати фракції «Українське об’єднання патріотів УКРОП» у Львівській міській раді звернулися до Верховної Ради України з вимогою негайно ініціювати внесення змін до календарного плану поточної сесії парламенту й припинити роботу Ради на весь термін карантину.

Відповідне звернення на сесії зачитав депутат Ігор Телішевський, повідомляє прес-служба фракції.

У зверненні наводять лише три причини, з яких варто проводити сесію: епідемія коронавірусу, введення воєнного чи надзвичайного стану.

«Скористатися слабкістю українського народу у такий важкий для України і всього світу час – вважаємо зрадою державних інтересів.  Це абсолютно цинічний і безвідповідальний задум – використати пандемію і карантин для ухвалення антидержавних законів. Сподіватись, що заборона масових зібрань завадить масовим протестам українців на захист своїх прав та національних інтересів, марно», – наголосив Ігор Телішевський.

Він додав, що українська влада і вся нація повинні зараз відкласти інші питання, політичний піар та об‘єднатися заради одного – недопущення руйнівних наслідків пандемії Covid-19.

Публікацію підготовлено в межах програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб і депутатів

Leopolis.news