logo
26/04
25/04
2 ...

Самбірський продуктовий ринок закрили на карантин

19-03-2020 21:111672

Самбірський продуктовий ринок закрили на карантин
Фото: соцмережі

Від сьогодні продуктовий ринок Самбора припинив працювати у звичному режимі. Його закрито на карантин. Таке рішення прийняла обласна комісія з ТЕБ і НС.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

Скільки часу продуктовий ринок, на якому працює не один десяток підприємців та яким користуються тисячі самбірчан, буде на карантині, не відомо. Не знають цього і посадовці Самбора. 

«Новина не з веселих, – сказав директор ТзОВ «Ринок-сервіс» Іван Денькович, – але мусимо з нею змиритись, а також з розумінням поставитись до вжитих вимушених обмежувальних заходів через небезпеку поширення на Самбірщині корона вірусу. Важливо спокійно пережити цю нестандартну ситуацію. До цього закликаємо як і тих, що працюють на ринку, так і тих, що щодня користуються його послугами».

Все це так, вважають торговці. Ситуацію можна цілком зрозуміти і змиритись. Але в декого є товару на двадцять і більше тисяч гривень. Він не може  довго зберігатись. Що з ним робити? Варто було, кажуть підприємці, обласній комісії якось завчасу їх попередити про закриття ринку на карантин, щоб могли спродати продукцію.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news