logo
28/03
2 ...

У Львові два водії під градусом заїхали на острівці безпеки, знісши дорожні знаки (ВІДЕО)

23-03-2020 11:333004

У Львові два водії під градусом заїхали на острівці безпеки, знісши дорожні знаки (ВІДЕО)
Фото: принтскрин відео

Уночі проти 23 березня у Львові на перехрестях вулиці Пасічної з Личаківською та Медової Печери сталися дорожньо-транспортні пригоди: нетверезі водії заїхали на острівці безпеки, збиваючи все на своєму шляху.

Про це повідомили в патрульній поліції Львівської області.

Близько 01:00 патрульні отримали виклик про ДТП на перехресті вулиць Пасічної та Личаківської. Там автомобіль «Audi» заїхав на острівець безпеки, збивши світлофор і знаки. Автомобілем керував 22-річний львів'янин. Ні він, ні пасажир не постраждали. У водія виявили ознаки алкогольного сп'яніння – драгер показав результат 3,02 проміле.

На молодика оформили два протоколи: за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Другий випадок трапився на перетині вулиць Пасічної та Медової Печери о 03:00. Автомобіль «Chevrolet Aveo» теж заїхав на острівець безпеки, зніс знаки і, загубивши на місці пригоди номерні знаки та дзеркало, поїхав геть.

Патрульні швидко встановили винуватця: автомобіль з ознаками ДТП стояв біля під'їзду. 42-річний львів'янин, приїхавши додому, відразу ліг спати, тож дружині довелося будити чоловіка.

Втікач був у стані сильного алкогольного сп'яніння і від перевірки відмовився. На нього склали три протоколи: за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП; за ст. 122-4 (втеча з місця ДТП) КУпАП; за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Leopolis.news