logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Синютка звинуватив Садового у спробі «хайпонути та попіаритись» на темі коронавірусу

24-03-2020 11:401815

Синютка звинуватив Садового у спробі «хайпонути та попіаритись» на темі коронавірусу
Фото: ілюстративне

Народний депутат України та екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка звинуватив міського голову Львова Андрія Садового у поширенні неперевіреної інформації та бажанні попіаритись на темі коронавірусу.

Про це Синютка написав на своїй сторінці у Facebook.

«20 березня Андрій Садовий на своїй FB-сторінці написав про наявність першого випадку захворювання на коронавірус у Львові. Інформація на таку важливу тему відразу широко поширилась в Інтернеті та потрапила на центральні телеканали. Але цього ж дня керівник департаменту охорони здоров'я ЛОДА Андрій Васько заявив, що чи справді хвора ця людина на коронавірус можна буде визначити тільки тоді, коли прийдуть 23-24 березня лабораторні аналізи з Києва, адже свої аналізи чоловік здавав у приватній клініці. Госпіталізація йому також не потрібна, оскільки відсутні будь-які симптоми захворювання. Отже, маємо ситуацію, коли міський голова Львова намагаючись «хайпонути» та попіаритись на телебаченні, розповсюджує неперевірену інформацію про коронавірус у Львові», - написав Синютка.

Він заявив, що це є абсолютно неприпустимим, адже ситуацію у Львові і без того намагаються дестабілізувати.

«Ситуацію у місті і без того намагаються дестабілізувати. Наприклад, депутат-українофоб Бужанський поширює «фейк» про нібито бійку в автобусі Львова через коронавірус. Тому Садовий мав би навпаки спростовувати «фейки», а не слідом за українофобами продукувати нові», – наголосив Синютка.

Він зазначив, що надіслав депутатський запит до міського голови Львова з вимогою роз’яснити цю ситуацію.

Leopolis.news