logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Юлія Тимошенко заявила, що Верховна Рада за потреби може зібратися просто неба

26-03-2020 10:341377

Юлія Тимошенко заявила, що Верховна Рада за потреби може зібратися просто неба
Фото: file.liga.net

Парламент на позачерговому засіданні повинен вжити усіх заходів, аби протидіяти кризовим процесам, що пов’язані з поширенням коронавірусу.

Про це повідомила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу ZIK, повідомляє пресслужба ВО «Батьківщина».

«Верховна Рада збереться в суботу. Засідання парламенту проводити дистанційно не можна, тому що це неконституційно. Обговорюється питання зібратися на подвір’ї Верховної Ради, тому що там відстань між депутатами буде більша, це свіже повітря, де, як ми знаємо, не дуже передається вірус. І я переконана, що все буде правильно організовано. Але головне, щоб ми там прийняли правильні рішення», – зазначила Юлія Тимошенко

Голова «Батьківщини» переконана – щоб країна вистояла перед випробуваннями, що сьогодні постали, передусім, потрібні нехаотичні та злагоджені дії влади.

«Необхідно, щоб ми пом’якшили податки для бізнесу, щоб ми нарешті змінили монетарну політику і поставили не 20% по кредитах, а 3-5%, як в усьому світі. Сьогодні немає колапсу і не повинно бути ніякої паніки. Якщо ми будемо діяти так, як діяла я під час свого прем’єрства у 2009 році, коли була фінансова криза та епідемія, то ми сьогодні швидко вийдемо з цієї тяжкої ситуації», – зауважила Юлія Тимошенко.

Leopolis.news