Боротьба з коронавірусом: Львівська обласна інфекційна лікарня оприлюднила перелік нагальних потреб

http://leopolis.news/post/18438/borotba-z-koronavirusom-lvivska-oblasna-infekciyna-likarnya-oprylyudnyla-perelik-nagalnyh-potreb

26/03/2020

Як повідомляє пресслужба ЛОР, комунальне некомерційне підприємство Львівської обласної ради «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня» станом на 25 березня має найбільшу потребу в медичних функціональних ліжках; в поповненні і створенні запасу засобів індивідуального захисту для персоналу і масок для пацієнтів; пульсоксиметрах; безконтактних термометрах; апаратах для визначення артеріального тиску автоматичні (напівавтоматичні); манометрах для точок доступу до кисню, зволожувачах кисню, ротаметрах кисню; кисневих концентраторах; моніторах пацієнта; апаратах для ШВЛ; апаратах для визначення газів крові, електролітів, лактату; бактерицидних опромінювачах; антипролежневих матрацах; експрес-тестах на визначення антигену коронавірусу.

Варто зауважити, що в медзакладі кількість ліжок, відведених для поступлень коронавірусних хворих, – 300; кількість ліжок відділення інтенсивної терапії зараз – 10, буде – 16; кількість медперсоналу, який задіяний для лікування хворих, – 280; кількість точок підведеної кисневої інфраструктури зараз 16, буде – 113; кількість апаратів ШВЛ зараз – 10, буде – 14; кількість пульсоксиметрів – 45.

Щодо медикаментів, то в лікарні  створений достатній запас антибіотиків, противірусних препаратів, інфузійних розчинів, деззасобів, антисептичних засобів.

Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня дякує всім, хто вже відгукнувся і допоміг з апаратами для ШВЛ (2 шт), термометрами ртутними, кардіомоніторами (3 шт.), ліжками й матрацами, антисептичними засобами, захисним одягом та іншим. 

З питань надання допомоги Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні можна звертатися до Берника Ігоря Петровича, тел.: 067 37 444 38.

Нагадаємо, Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня включена в перелік медичних установ, що визначені на передовій у боротьбі з коронавірусом на Львівщині.

Станом на ранок 26 березня у Львівській обласній інфекційній лікарні перебувають 53 особи, ще 54 людини є вдома на самоізоляції. У цих людей наразі не підтвердили коронавірус, але обстеження тривають.

Leopolis.news