У Львові в працівника прокуратури виявили «травичку» та ніж-багнет (ФОТО)

http://leopolis.news/post/18456/u-lvovi-v-pracivnyka-prokuratury-vyyavyly-travychku-ta-nij-bagnet-foto

26/03/2020

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, співробітники Управління патрульної поліції Львівської області побачили перехожого, який поводився підозріло та помітно нервувався. Під час перевірки документів він одразу показав поліцейським посвідчення співробітника територіальної прокуратури Львівської області. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили в чоловіка паперовий згорток з речовиною, схожою на канабіс, та предмет, схожий на багнет-ніж.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу перехожого – ним виявився 35-річний львів’янин, чинний співробітник територіальної прокуратури Львівської області. Речові докази у нього вилучили.

За фактом слідчі Личаківського відділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк до семи років.

Вирішують питання щодо скерування кримінального провадження у Державне бюро розслідувань у Львівській області.

Фото: поліція Львівщини

Leopolis.news