logo
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

У центрі Львова «Шрек» зі спільником пограбували перехожого (ФОТО)

27-03-2020 12:262050

У центрі Львова «Шрек» зі спільником пограбували перехожого (ФОТО)

Патрульні оперативно розшукали двох зловмисників, які побили та пограбували перехожого. Один з молодиків під час скоєння злочину був у масці Шрека.

Про це повідомили в патрульній поліції Львівщини.

 

Сьогодні, 27 березня, близько 03:00 на вулиці Дорошенка до патрульних підбіг чоловік та повідомив, що близько 10 хвилин тому, двоє невідомих осіб, один з яких був у зеленій масці казкового персонажа, вдарили його, забрали майже чотири тисячі гривень та побігли в невідомому напрямку.

«Поліцейські не гаючи часу в радіоефір повідомили орієнтування всім екіпажам міста. Швидкі та злагоджені дії дали результат. Один із екіпажів поліції проїжджаючи вулицею Академіка Колесси, звернув увагу на двох чоловіків, які, помітивши службовий автомобіль, різко пришвидшили ходу та намагалися заховатися в під’їзді одного з будинків, однак не пощастило, він був зачинений», – йдеться в повідомленні.

Патрульні зупинили невідомих. Ними виявилися львів'яни, віком 21 та 23 роки. Під час поверхневої перевірки в одного з них виявили маску раніше згаданого казкового персонажа та велику кількість гривневих купюр. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Галицького відділу поліції, які в присутності понятих вилучили маску та 3700 гривень.

Згодом потерпілий впізнав у затриманих своїх кривдників. Тепер їм загрожує відповідальність за ч. 2 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або за попередньою змовою групою осіб) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Фото: патрульна поліція Львівщини

Leopolis.news