Львівський палац мистецтв показує, як живуть митці під час карантину

http://leopolis.news/post/18530/lvivskyy-palac-mystectv-pokazue-yak-jyvut-mytci-pid-chas-karantynu-

27/03/2020

Сьогодні на сторінці палацу у Facebook з’явилась розповідь про Павла Гудімова та про його онлайн-розмову.

Павло Гудімов - засновник, куратор мистецьких проектів, музикант, архітектор, колекціонер, засновник та куратор арт-центру «Я Галерея», який діє з 2007 р. в Києві.

Львівська діяльність Павла Гудімова розпочалася у 2008 р виставкою Павла Макова – «Сад». Також у Львові були реалізовані й інші масштабні проекти. Саме в процесі їх реалізації поступово сформувалася команда «Я Галерея Львів». Основною метою арт-центру є послідовна підтримка, розвиток і популяризація сучасного мистецтва.

Неодноразово Павло Гудімов мав виставки у Львівському палаці мистецтв і у найближчих планах на 2020 рік - масштабна виставка саме у ЛПМ.

Павло Гудімов відкрито декларує цінність творів сучасного мистецтва і прагне створити всі умови для розвитку української культури.

25 березня відбулася онлайн-розмова з Гудімовим. Стрім став першим у серії розмов з широкою аудиторією.

«Мене часто представляють як колекціонера... Для мене ж колекціонування є інструментом виставкової та кураторської діяльності. Запрошую вас на бесіду, де я вперше привідкрию завісу мого зібрання та покажу те, що було прихованим. Без сумніву, колекціонування - це творчість. І як процес, який пов'язаний з підсвідомим, має всі ознаки як терапії, так і розпаду», – каже Павло Гудімов.

Стрім відбувся на сторінці Pavlo Gudimov.

Leopolis.news