logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Нардеп від Слуги народу: Ризик оголошення дефолту в країні зростає

28-03-2020 11:171096

Нардеп від Слуги народу: Ризик оголошення дефолту в країні зростає
Фото: Facebook Єгора Чернєва

Народний депутат від партії «Слуга народу» Єгор Чернєв заявив про те, що ризик оголошення дефолту в країні зростає.

Про це нардеп написав на своїй сторінці у Facebook.

Єгор Чернєв зазначив, що постійно спілкується з колегами по парламенту і побачив тенденцію, що для прийняття закону про неповернення банків, який є однією з умов для отримання рятівного кредиту від МВФ, може не вистачити голосів.

«Причина проста: частина депутатів з різних фракцій живе не в Україні, а в державі під назвою «Приват». В них все буде добре, особливо, коли їхньому господарю повернуть банк чи виплатять компенсацію за нього. Вистачить на нові машини для всіх. Погано буде лише тим, хто не має «громадянства» країни «Приват». А це – переважна більшість українців», – написав нардеп.

«Нас намагаються переконати в тому, що дефолт - це добре, мовляв, не віддамо гроші закордонним баригам, а віддамо їх нашим людям. Це абсолютна єресь. Такі розмови розраховані на людей, нездатних критично мислити та бачити на крок уперед. Адже агітатори від Привату не говорять людям, що буде потім. А потім – конфлікт з усіма нашими західними стратегічними партнерами, фінансовий бойкот України, крах національної валюти, гіперінфляція, тотальне безробіття, шалений сплеск злочинності. Дев’яності роки будуть здаватися нам роками нечуваної стабільності», – додав він.

За словами Єгора Чернєва, ситуація на сьогодні така, що голоси за закон про неповернення банків можуть дати лише кілька груп і фракцій: Голос, Довіра, ЄС та частина фракції «Слуга народу».

«На жаль, інша частина депутатів різних фракцій та груп так чи інакше знаходяться на фінансуванні групи «Приват» або пов’язані з нею спільними інтересами. Ми боремося за українську державність з РФ та епідемією, але можемо її втратити через Іуд, готових продати країну за 30 срібняків. Закликаю громадянське суспільство, всіх українців звернутися до своїх депутатів та переконати їх у необхідності підтримати закон про неповернення банків. Кожен голос сьогодні важливий. Тільки разом ми зможемо протистояти силі великих грошей та змусити своїх обранців не продавати країну приватним структурам», – наголосив представник «Слуги народу».

Leopolis.news