logo
24/04
2 ...

«Вбийте мене, не чіпайте дітей»: українка, яка привезла з Італії коронавірус, попросила вибачення (ВІДЕО)

29-03-2020 16:584475

«Вбийте мене, не чіпайте дітей»: українка, яка привезла з Італії коронавірус, попросила вибачення (ВІДЕО)

Перша офіційна хвора на коронавірус на Буковині жінка, яка, як вважається, заразила десятки жителів свого і сусідніх сіл, звернулася до людей і попросила пробачення.

Її звернення було опубліковане в Facebook (щоб подивитися, доскрольте до кінця сторінки). Єлизавета нещодавно повернулася із заробітків з Італії. Ймовірно, там вона і підхопила небезпечний вірус. Приїхавши додому, місцева жителька брала найактивнішу участь у громадському житті свого села Колінківці, повідомляє «Обозреватель».

Вона ходила на мітинги під обладміністрацію 9 березня, де жителі трьох сіл боролися за створення ОТГ, спілкувалася з головою Колінківців. Натомість вона заразила не тільки своїх дітей і онуків: сам глава села зліг із високою температурою, а зараз 14 односельчан перебувають у лікарні з коронавірусом.

На 29 березня у Чернівецькій області виявлено 59 випадків коронавірусу.

А разом із Колінківцями на карантин пішли ще три села: Топорівці, Бочківці і Грозненці. У цих районах виставили блок-пости, всі дороги і лісові стежки перекрили шлагбаумами.

«Винуватиця» такої ситуації Єлизавета записала відео, де розповіла, що сама вже одужала і перебуває вдома. І пообіцяла більше ніколи не їздити до Італії на заробітки.

Вона боїться за будинок і за дітей.

«Не вбивайте їх, хочете вбивайте мене, ріжте, рубайте», – просить жінка.

Leopolis.news