logo
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

COVID-19: На Львівщині в наметах облаштували тимчасові пункти прийому хворих

30-03-2020 17:021218

COVID-19: На Львівщині в наметах облаштували тимчасові пункти прийому хворих

На Львівщині облаштували тимчасові пункти прийому пацієнтів на території закладів охорони здоров’я, які визначено для лікування хворих на коронавірус.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

«На виконання розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби CОVID-19 Віктора Ляшка «Про облаштування тимчасових пунктів прийому та сортування хворих на коронавірусну хворобу» керівником робіт із ліквідації наслідків епідемії на Львівщині Іваном Собком ініційовано облаштування таких тимчасових пунктів прийому пацієнтів на території закладів охорони здоров’я першої та другої хвиль, які визначені для лікування хворих на коронавірус», – йдеться в повідомленні.

29 березня силами Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівської області та Національної поліції України встановлено намети для облаштування тимчасових пунктів прийому хворих на території 10-ти закладів охорони здоров’я першої та другої хвиль, розташованих у районах області й у Львові. Правоохоронці здійснюватимуть біля наметів охорону правопорядку.

Фото: Львівська ОДА

Leopolis.news