«Батьківщина» не голосуватиме за законопроєкт про землю

http://leopolis.news/post/18683/batkivshchyna-ne-golosuvatyme-za-zakonoproekt-pro-zemlyu-

30/03/2020

Про це заявила голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час виступу на засіданні Погоджувальної ради лідерів депутатських фракцій і груп, інформує «Лівий берег».

«Закон про розпродаж землі, який зараз хочуть протягнути, легалізує злочинну змову за спиною українського народу. У підсумку цей документ усе одно дозволяє іноземним банкам спекулювати українською землею, а великим корпораціям - її скуповувати. І це в той час, коли питання продовольчої безпеки стає умовою виживання всіх народів світу. Це прямо суперечить стратегії, яку зараз диктують нові умови життя людства», - зазначила лідер «Батьківщини».

На її думку, прийняття законопроєкту в той час, коли через карантин люди не можуть вийти на захист власних інтересів, є «цинічним шахрайством».

«Сьогодні ми бачимо, що всі країни можуть покладатися тільки на свої ресурси і свої можливості при такій великій біди. Продукти харчування зараз стають особливою цінністю в глобальному світі. Але саме в цей час, замість того, щоб ефективно організувати свій аграрний комплекс, влада протягує закон про розпродаж сільськогосподарської землі. Якщо тільки під прикриттям епідемії вони здійснять цю аферу, ми негайно будемо діяти і звертатися до Конституційного Суду», – підкреслила Юлія Тимошенко.

Leopolis.news