logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
23/03
2 ...

Сьогодні завершується реєстрація на вступ до магістратури

03-06-2019 14:031195

Сьогодні завершується реєстрація на вступ до магістратури
Фото: mojaedukacja.com

У понеділок, 3 червня о 18:00 завершиться реєстрація для проходження вступних іспитів для вступу на навчання до магістратури.

Про це повідомляє офіційний сайт Українського центру оцінювання якості освіти.

Станом на 30 травня 2019 року для участі в єдиному  вступному іспиті  (ЄВІ) з іноземних мов зареєстровано 54 647 осіб, в єдиному вступному фаховому випробуванні (ЄФВВ) — 13 544 особи.

Реєстрацію здійснює приймальна комісія одного з закладів вищої освіти, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі.

Звертаємо увагу на те, що під час реєстрації вступник має вказати назву населеного пункту, у якому він бажає проходити ЄФВВ та/або ЄВІ. Вибір міста проходження вступних випробувань не залежить від місця розташування закладу вищої освіти, у якому вступник реєструється.

Пункти тестування створюватимуться в обласних центрах (крім міст Донецьк та Луганськ), місті Київ, містах Слов’янськ, Маріуполь Донецької області та Сєвєродонецьк Луганської області.

Вступник вважається зареєстрованим після отримання екзаменаційного листа.

Докладна інформація про процедуру реєстрації — у рубриці «Процедура реєстрації».

Для зареєстрованих учасників на сайті Українського центру створено інформаційну сторінку – «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ». Доступ до неї – за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, указаним у ньому.

Інформацію про пункт тестування, у якому вступник проходитиме вступні випробування, буде зазначено в запрошенні-перепустці, що з’явиться на інформаційній сторінці, не пізніше ніж за два тижні до дня проведення вступних випробувань.

Основна сесія ЄВІ відбудеться 2 липня, ЄФВВ — 4 липня.

Leopolis.news